studenoga 06, 2012

Ženska ljepota koju muškarci preferiraju

Način na koji muškarci i žene vide ljepotu - razlikuje se 

Percepcija onoga što je nama ženama lijepo definitivno odudara od percepcije lijepoga kod muškaraca. Da se ne biste preveć mislili, što, kako, zašto, mi vam nudimo šest različitih trikova koji pale kod frajera.


1. Prirodna boja usana - koliko god nama ženama crveni ruž odgovara toliko je njima odbojan. Sama boja ruža ali i sjajna tekstura kojom odsijava, muškarcima nije nimalo privlačno. Kada se sjete da to moraju ljubiti a poslije i očistiti svoje lice, svaka volja pada u vodu. Muškarci ipak preferiraju prirodni "no make-up" izgled jer se manje moraju patiti kod ljubljenja. To znači da pod razno izbacite crveni ruž iz svoje kozmetičke torbice i zaboravite da ta boja uopće postoji ako se želite ljubiti s muškarcem svojih snova.


2. Svilenkasta i glatka koža - da biste ostavili dobar utisak na muškarca morate obavezno voditi  brigu o depilaciji tijela i njezi odgovarajućim kremama. Ne postoji bolji osjećaj od onog kada je ženska koža tako svilenkasta, glatka i njegovana, slaže se većina muškaraca. Kada ih žena seksualno privuče u muškoj glavi se automatski počne vrtjeti film - kakvo joj je tijelo ispod odjeće?, je li joj koža glatka? itd. Muškarci tvrde da ne postoji ništa odbojnije od toga da je žena zapuštena i nedeplirana.


3. Prirodne trepavice - muškarci ne shvaćaju da umjetne trepavice većini žena daje dodatno samopouzdanje jer prekriva nedostatke koje samo ona vidi (prekratke ili prerijetke trepavice). Za muškarce umjetne trepavice nisu nimalo lijepe već dapače oni takav izgled pripisuju ženama koje se previše trude oko svog izgleda. Automatski takav profil žene kod njih ne prolazi, jer zašto započinjati s takvom ženom bilo što kada je tako komplicirana i nesigurna. Radije su s opuštenijim tipovima žena koje ne provode toliko vremena lickajući se.

Nema komentara:

Objavi komentar