rujna 27, 2012

Pedikir u 12 koraka

1) Uklonite ostatke laka skidačem laka za nokte bez acetona i kozmetičkim jastučićem. 

2) Dodajte nekoliko kapi Only Feet Soak&Wash kupke u vašu kadicu za pedikir i dobro pomešajte sa toplom vodom. Potopite stopala 10 do 15 minuta, pa onda izvadite jedno stopalo. Uvek pridržavajte petu i list i obezbedite najveću moguću udobnost. Osušite stopalo i proučite ga temeljno. 

3) Nanesite ulje za omekšavanje zanoktica na predeo oko svakog nokta na nozi. 

4) Dok ulje za omekšavanje zanoktica prodire u kožu, upotrebite grickalicu ili Professionails klešta. Skratite nokte i oblikujte zelenom turpijom. Izvadite drugo stopalo iz kadice za pedikir i ponovite isti proces.
5) Uklonite višak kože sa nokta oko zanoktica drvenim stapicem za manikir ili metalnim guračem zanoktica.
6) Navlažite stopala i noge sunđerom i nanesite Only Feet Scrub Free piling. Kružnim pokretima nežno utrljajte piling u stopala i noge. Zadebljale delove stopala trljajte jače. Isperite stopala i noge sunđerom u kadici.
7) Uklonite zadebljale delove kože na petama, jagodicama stopala i prstima koristeći Professionails turpiju za stopala. Nemojte potpuno uklanjati zadebljale delove jer prirodna zaštita mora da se zadrži. Isperite stopala sunđerom u kadici.
8) Nanesite Only Feet Spa masku. Umotajte stopala u topao ili vlažan peškir ili u papuče za tretman. Neka se mušterija opušta 5 do 10 minuta. Isperite stopala sunđerom u kadici.
9) Dobro osušite suvim peškirom
10) U zavisnosti od potreba mušterije nanesite odgovarajuću Only Feet tretman kremu:
  • Only Feet Cool Gel za nemasnu stimulaciju i osećaj svežine i rashlađivanja 
  • Only Feet Light Step Lotion za laganu masažu, svež, lagan i nežan dodir kože i divan osećaj opuštanja. 
  • Only Feet Deep Treatment za dubinsku, dugotrajnu masažu potpuni osećaj relaksacije naročito u bolnim i natečenim nogama i stopalima.
11) Nanesite Proseptik na kozmetički jastučić i uklonite sve ostatke sa noktiju. Koristite separator nožnih prstiju za lakše nanošenje laka. Nanesite pastelnu bazu ako su nokti neravni ili Fix + za savršeno prijanjanje laka.
12) Završite tretman nanošenjem laka za nokte. Za visoki sjaj nanesite Hot gloss na kraju.

Nema komentara:

Objavi komentar