rujna 28, 2012

Narukvica s privjeskom




Kad na narukvicu dodajete privjesak po privjesak to može postati najvrijedniji komad nakita u vašoj zbirci. Dizajneri su počeli izrađivati gotovo sve verzije ali najbolje su one čiji su privjesci izraz vaše kreativnosti. Dodajte ih kako godine prolaze, učinite od njih brojalicu pamtljivih trenutaka. Jedino bitno u redoslijedu slaganja je da svaki privjesak ima svoje značenje ili sjećanje koje uz njega ide. Zbog toga ona postaje vaš dnevnik koji nosite na ruci ili koji u kutijici za nakit čeka kad ćete ga moći predati u nasljedstvo. Najljepše kod nje je to što će i u starosti biti tu da nas podsjeti na značajne trenutke našeg života.
Pitate se kada početi skupljati privjeske? Krenite od nekog važnog trenutka poput mature, upisa na fakultet, vjenčanja, rođenja djeteta ili pak uobičajene kave s prijateljicama, pravila nema. Možete ih imati i nekoliko i dijeliti ih na određenu temu. Ona može biti i odličan dar u ovim blagdanskim danima. Poklonite je s tek nekoliko privjesaka koji vas podsjećaju na onu kojoj darujete i prepustite njoj prikupljanje ostalih.
Ovakva narukvica priča priču o vama, svojevrsna je životna kolekcija, zbirka važnih trenutka i vrijedi je imati i sačuvati za vaše unuke. Kakve smo pronašli u web dućanima, provjerite u galeriji.

Nema komentara:

Objavi komentar