rujna 29, 2012

Moda za punije: Odabir kupaćeg kostima


Moda za punije: Odabir kupaćeg kostima

Žene koje se ubrajaju u punije često su vrlo nesigurne po pitanju izbora kupaćeg kostima i nerijetko izbjegavaju plažu. Međutim, ako bi odabrale pravi kupaći kostim u kojem će se dobro osjećati, shvatile bi da je plaža prikladna za svaki oblik tijela i figuru.
Prije odabira kupaćeg kostima trebali biste točno definirati područja tijela koja želite naglasiti,  a koja kamuflirati. Budite iskreni prema sebi. Imate li veliki trbuh, a tanje noge?  Ili obrnuto?! Možda želite staviti naglasak na grudi? Jedna od stvari koja muči mnoge žene je i pogrešna percepcija vlastitih kilograma. Na ovom linku: Indeks tjelesne mase možete na posljednjoj slici procijeniti prema ilustracijama otprilike kako vaše tijelo zaista izgleda prema visini i težini.
Nakon što ste procijenili svoje tijelo, vrijeme je za odlazak u kupovinu. Nemojte se ograničavati u bojama. Mnoge punije žene se odlučuje za crne kupaće kostime, ali iznenadit ćete se  kako i neke druge boje mogu kreirati iluziju tanjeg tijela uključujući plavu, modru, tamno smeđu i ljubičastu.  Također opcija mogu biti pruge, cvijeće i kaleidoskopski uzorci.
- Kako biste prekrili veliki trbuh možete nositi kupaće s remenom, komade s okomitim prugama i preklopne kupaće kostime na području trbuha.
- Za veće grudi treba vam kupaći kostim koji pruža odličnu potporu. Da bi vaše grudi izgledale manje V izrez je dobra opcija.
- Ako imate manje grudi i želite kreirati iluziju većih birajte svjetlije gornje dijelove ili neke s ukrasima, volanima i sl.
- Da biste prekrili veliku stražnjicu odaberite kupaće sa suknjicom.
Moda za punije: Odabir kupaćeg kostima
Moda za punije: Odabir kupaćeg kostima

1 komentar:

  1. Sviđaju mi se slike :D
    Očarao me onaj zeleni kupaći s resama i ljubičasti do njega... ne znam gdje bih tražila, ikakav savjet? :D

    OdgovoriIzbriši