rujna 29, 2012

Savršene traperice, istaknite svoje atribute!



Svaka žena zna da stretch traperice najbolje pristaju i prilagodljive su svakom tijelu, no u rastezljivosti nije sve. Traperice sa elastinom su jako nezahvalne, nakon nošenja jednog dana , one izgledaju rastezljivo i kao da su jedan broj veće. Zato ne zanemarite ako potrošite malo više za traperice bit ćete zadovoljniji, i nakon svakog nošenja one će biti kao salivene. Obratite pažnju na struk, bolje da su vam malo šire, nego da vas stisnu, i onda znate već što se dogodi. Isto vrijedi i za dubinu samih traperica, neka vam šlic bude dva tri prsta ispod pupka.
Gornji rub traperica treba s prednje i sa stražnje strane biti u ravnini. Boot-cut traperice dobro pristaju skoro svakoj građi, jer će uravnotežiti obline neovisno o tome imate li ih ili nemate. Boot-cut traperice mogu nositi svi ali obratite pažnju na neke detalje. Stražnji džepovi ne smiju privlačiti pažnju ako je vaša građa jača. Većom stražnjicom doprinjet ćete manjim džepovima na stražnjici.
Također imajte na umu bočne džepove koji nesmiju  bubriti jer vas to čini širom.
Svaki put pri kupnji traperica pažnju obratite na V šav na stražnjici. On vašu stražnjicu može učiniti većom ili manjom, ovisno o vama što vi želite. Ako želite da vam noge izgledaju duže, neka vam traperice budu duge do ruba cipela.

Nema komentara:

Objavi komentar