rujna 28, 2012

Donje rublje za sve tipove građe

Kako kupujete veš? Sa užitkom užitkom ili agonijom? Kako se vidite u novom vešu? Kao seksi, punu samopouzdanja ili ženu koja se osjeća bezveze u svojoj koži?

Kako postoje različiti tipovi gradje zena, nemoguće je da će svima isto stajati svi modeli donjeg rublja. Zato prilikom kupovine modela donjeg rublja, morate znati šta hoćete i nemojte kupovati samo zato jer vam se sviđa model, ili odredjena vboja ili zato sto je jeftino.

Seksi donje rublje treba vam dati još više vjetra u rep, bez obzira da li je ono izloženo pogledu partenra ili ne. Osim toga, donje rublje koje vam odlično stoji, dio je vašeg stila, a još s pravim izborom onoga što ćete obući može činiti bitnu razliku.


Ženama koje ni po koju cijenu ne mogu pronaći svoju veličinu grudnjaka ili gaćica, prije nego što krenete u kupovinu donjeg rublja, obavezno trebaju da izmjere opseg na najširem djelu i širinu bokova.

Te mjere će vam smanjiti izbor donjeg rublja koje ćete zbog one veličine koju nossite lakse moći odabrati. Također, dobro pogledajte i ispitajte vaš oblik tijela, te krenite u kupovinu. Evo, šta morate tražiti:

Žene koje imaju tijelo u obliku pješčanog sata, može se reći da su najbolje građene, te da imaju mogućnost najvećeg izbora veša. Različiti modeli korzeta idealni su za ovakav tip građe, jer još više ističu skladne obline. Ove zene, naravno, mogu kupiti gotovo bilo koji model veša i savrseno izgledati u njemu.


Žene koje oblik jabuke, uglavnom imaju vrlo lijepe noge, ali imaju problem s predjelom stomaka i bokova, koji su bas zaobljeni. Cilj žena ovakvog tijela je da skrenu pažnju sa svojeg struka na druga područja. Zato ovim ženama super stoji šire ili široko donje rublje tamnih boja. Baby doll modeli vesa sa providim detaljima mogu biti izbor o kome trebate razmisliti. Ako imate seksi grudi istaknite ga još više sa „push up“ grudnjakom, što će vam pomoći da skrenete paznju s vašeg zaobljenog struka, koji će vizuelno da se smanji.


Atletski oblik podrazumjeva vrlo vitku figuru s malo ženstvenih oblina. S obzirom da žene atletske građe imaju vitak srednji dio tijela, idealno je kupiti ves od dva djela, koje istice vitku figuru. Za žene atletske građe odlican izbor su ženske bokerice ili slični, više rezani modeli.

Nema komentara:

Objavi komentar