rujna 29, 2012

Simpatičan modni dodatak kojeg svi vole...



I sami vidite, simpatične čarape različitih boja i uzoraka preplavile su gradske ulice. Kažu stislisti da modni detalji u ovo vrijeme recesije i štednje osvježavaju proljetnu gardedobu, a radi se ponajprije o šarenim i veselim dokoljenkama. I za ovaj novi trend možemo zahvaliti tredsetericama koje su ih prošetale modnim pistama. Čini se da bi se polako trebale navikavati na retro prizore iz 50-ih. Poželjno je da dokoljenke koje nosimo trebaju biti šarene i veselih tonova, a potom i jako tople tokom ovog zubatog sunca. Svakoj odjevnoj kombinaciji dokoljenke daju posebnu čar, što je super jer nas podsjećaju na bezbrižnost i djetinjstvo. Ovim detaljem ćemo osvježiti svoj izgled i dati do znanja koliko smo kreativne.
One cure koje žele izgledati ozbiljnije mogu odabrati mrežaste dokoljenke, bile guste ili rijetke te u obzir dolaze sve otkačene boje.Važno je samo dobro uskladiti s ostatkom odijeće koju nosite.
Dokoljenke pristaju na sve, obukle vi suknju, hlače ili neku haljinicu. Kombinirajte ih kako s tenisicama tako i sa viskom potpeticama. Isprobajte sve trendive i odlučite se na ono što je otkačeno.


Nema komentara:

Objavi komentar