rujna 28, 2012

Donje rublje: Udobno ili seksi?


Odaberite donje rublje koje će pratiti liniju vaše haljine. Na dan vjenčanja svaka mladenka želi zablistati. Osim što će pomno isplanirati kakvu će haljinu, kakve cipele, a kakvu frizuru napraviti, odabir savršenog donjeg rublja je također stavka na popisu koja traži vrijeme i novac, a nakon fešte ostavlja mladoženju bez daha.

Donje rublje koje odabirete za dan vjenčanja mora biti udobno jer ćete u njemu provesti cijeli dan i noć, fino oblikovano da istakne atribute u vašoj vjenčanici i elegantno, da ostavi vašeg dragog bez daha.

Prvo se trebate odlučiti za odgovarajuću vjenčanicu kako biste mogli birati donje rublje koje ćete nositi. Vjenčano Halteri i samostojeće čarape - seksi i bez nepoželjnih crtadonje rublje će dodatno naglasiti vašu liniju i oblik vjenčanice koji ste odabrali. Odaberete li dugu svilenu jednoslojnu haljinu za vjenčanicu, trebali bi izbjegavati korzet i čipkasto donje rublje čiji se rubovi mogu ocrtavati ispod haljine. Za klasične vjenčanice s puno podstave možete odabrati bogatije donje rublje. Struk ćete istaknuti odaberete li klasičan korzet,  ali koji nikako ne smijete obući ako ste se odlučili za vjenčanicu ima otvorenih leđa.
Ako ste se odlučili za vjenčanicu bez rukava možda bi bilo bolje da umjesto klasičnog grudnjaka bez naramenica odaberete bustje. To je produženi grudnjak s podlošcima u košaricama koje mogu biti i podstavljene, seže nekoliko centimetara ispod grudi, a može biti i do pupka. Bustje vam ne može tako lako skliznuti kao običan grudnjak, a grudi drži na okupu i gore. Kod odabira vjenčanice Korzet, bustje, grudnjak, najlonke, samostojeće čarape - izbor je na vamaotvorenih leđa potražite grudnjak napravljen posebno za takve haljine koji se može podesiti tako da  se ne vidi.
Korzet je idealna prilika da ga napokon kupite i utegnete struk koliko je god moguće. Savršen je za klasične vjenčanice, ali pazite, pravi i dobro utegnuti korzeti oduzimaju dah tako da se morate dobro pripremiti mislite li u njemu provesti više od nekoliko sati. Za početak ga probajte nositi cijeli dan po kući. Želite li oblikovati tijelo, ali se ipak ne želite odlučiti za tako drastično ‘utegnuće’, odaberite bodi za oblikovanje tijela koji na sebi nema nikakvih nepotrebnih linija. Odabir takvog bodija je savršen za uske Za prvu bračnu večer možda odaberete kakvu seksi spavaćicuhaljine.
Želite li izbjeći ocrtavanje najlonki na trbuhu možda bi bilo bolje da umjesto klasičnih čarapa odaberete samostojeće čarape koje ćete pričvrstiti halterima kako ne vam ne bi klizile. Odabir haltera je svakako nepogrešiv iz pogleda bilo kojeg muškarca jer su nevjerojatno seksi. U haltere pristaju sve vrste samostojećih čarapa, a razmislite o onima koji na stražnoj strani imaju prošiv koji dodatno izdužuje noge i djeluje iznimno privlačno.
Ne možete li pak iskombinirati udobnost, oblikovanost i izgled donjeg rublja odlučite se za prva dva atributa. Najbitnije je da vam u donjem rublju koje ste izabrali bude udobno i da slijedi haljinu. Za prvu bračnu večer možete kupiti nešto što ćete obući nakon svlačenja iz vjenčanice, a tada osim nabrojanih korzeta, samostojećih čarapa i ostalih možete odabrati kakav svileni negliže ili spavaćicu koja će vašeg novopečenog muža odmah baciti na posao. 0:)

Nema komentara:

Objavi komentar