rujna 28, 2012

„Vruće pantalonice"

Za tople dane

Ukoliko imate lijepe noge, dolazi vrijeme da ih pokažete. Ako, pak, niste zadovoljni izgledom svojih „hodaljki", krajnje je vrijeme da ih dovedete u red, jer su kratke pantalone pravi hit ovoga proljeća i ljeta. Naravno, ako ste u godinama kada se šortcevi još smatraju pristojnom odećom...
Mladi ste, imate želju da pokažete noge, a imate šta i da pokažete - kratke pantalone su prava stvar za vas u nadolazećim sunčanim danima.
Sorcevi1.jpg
Sorcevi-us.jpg
Tokom proljeća i ljeta nastavlja se, kako su ga modni eksperti šaljivo nazvali „nogati trend" - kako god da se obučete, važno je da noge budu u centru pažnje.
Protekle jeseni i zime nosile su se helanke i visoke čizme, a sa dolaskom toplog vremena noge treba da otkrijete i to potpuno.
Kratke pantalone, odnosno šortcevi, predviđeni su za sve prilike - za slobodno vrijeme, večernje izlaske, pa čak i za posao.
Osim uobičajene sportske varijante, šorca u kombinaciji sa pamučnom majicom i patikama, modni dizajneri predlažu i one ultra elegantne, pantalonice uparene sa blejzerom.
Da bi se cjelu kombinaciju dodatno učinili formalnom (ukoliko je to uopšte moguće), pojedini kreatori predlažu pantalonice načinjene od svile, koje se nose uz „salonke".
Šta više, opšta je preporuka da kratke pantalonice nosite uz cipele sa visokom potpeticom, koje će vaše noge učiniti dužim i vitkijim.
Sorcevi2.jpg
Ukoliko niste zadovoljni trenutnim stanjem svojih nogu, prionite na posao - teretana, vožnja bicikla ili rolera, trčanje, pilates ili joga - sve navedeno garantovano pomaže.
Na samom kraju se vraćam na napomenu s početka teksta - šorcevi su namenjeni prvenstveno mladim ženama. I onima koje su u tako dobroj formi.

Nema komentara:

Objavi komentar