rujna 29, 2012

Trendy traperice

traperice_01.jpg

Traperice su jedan od onih univerzalnih odjevnih predmeta, koji svatko od nas sigurno ima u ormaru. Bez obzira obožavate li ih nositi ili ih samo čuvate za hladne dane (jer traper i dobro grije), sigurno ste ih barem jednom u životu kupili.
Održavaju se u modi već desetljećima, čak stoljećima (točnije od 1850.). U današnje doba brzih promjena i traperice jako brzo mijenjaju krojeve, oblike, modele, boje. Svake sezone prolaze novo prekrojavanje, pa im se tako sužavaju ili proširuju nogavice, snizuje ili povisuje struk, dodaju ili oduzimaju džepovi.Traperice muškog kroja - Najviše mjesto na ljestvici popularnosti držat će traperice muškog kroja. Klasične Levisice 501, širih, ravnih nogavica već su zamjećene na mnogim holivudskim zvijezdama, a kako to obično biva-sve što se na njima vidi brzinom svjetlosti preplavi police dućana diljem kugle zemaljske. Ovo možda i nije toliko loše jer možete i uštedjeti nešto novaca-samo posudite traperice iz dečkovog ormara. Nema veze ako su vam prevelike jer "baggy" (vrećasti) stil je apsolutno poželjan, bitno je samo malo podvrnuti nogavice i sve lijepo učvrstiti dobrim remenom.

traperice_02.jpg

Stone washed jeans - Slijedeći traper-trend vraća nas ponovno na priču iz osamdesetih. Gradivo o povratku u prošlost već smo prošli, međutim, nemojte zaboraviti i traperice. Ove ih godine možete ponovno mjestimično rasparati i izlizati. Stone-washed jeans vraćaju se u velikom stilu nakon nekoliko crnih i tamno-plavih sezona (takve vratite u ormar za neku od slijedećih sezona).

Traperice.jpg

Traperice u bojama ljeta - Također, neće nedostajati niti trapera u živim bojama za one najhrabrije!

traperice_04.jpg

Nema komentara:

Objavi komentar