rujna 28, 2012

Ogrlice su najupečatljiviji modni detalj

Najupečatljiviji ženski modni detalj je ogrlica. Gotovo sve trendseterice vode računa  prilikom odabira modnih dodataka, pa tako i ogrlice. Neusklađena ogrlica i haljina mogu vam upropastiti večer.


Žena s prekrasnom ogrlicom, Foto: Yuganov Konstantin/Shutterstock
Pokoji zloban komentar možda vas natjera da se preispitate jeste li izabrali pravu ogrlicu? Izbor koju odabrati ovisi o modnoj kombinaciji, bojama, prilici… Za sve modno osvještene, nakit ima veliku ulogu, accessorise s pravom vrstom bisera i dijamanata je oduvijek bio način kako poboljšati klasičnu odjeću. Nakit može biti odličan način da se promijeni, osvježi i uljepša ukupni opći dojam.
Ono što ogrlice čini posebnima je to da su vrlo uočljive jer se nalaze na vidljivom mjestu i s njom nikada nećete proći nezamijećeno, budite sigurni. Ogrlice su najpopularniji modni dodatak žena svih generacija i uzrasta. Ogrlica kao modnih dodataka ima svih mogućih oblika, rade se od raznih materijala, izbor je poprilično velik, a na vama je da izaberete ogrlicu koja odgovara vašem načinu i stilu odijevanja i vašoj osobnosti.
Modne ogrlice uglavnom su rezultat bujne mašte dizajnera u kombinaciji s različitim dezenima i materijalima. Cijene ogrlica također variraju i ovise o kompleksnosti izrade i materijala od kojih je napravljena
. No, što se tiče ogrlica, najvjernija publika su hiroviti tinejđeri. Oni su kategorija posebnih štovatelja ovog modnog dodatka, a dizajneri gotovo svakodnevno osmišljavaju novotarije. Uz to, vode računa i o školskim đeparcima, pa cijene prilagođavaju upravo školarcima kako bi si ih mogli priuštiti.
Za razliku od odraslih, tinejdžeri imaju različite kriterije kada je riječ o modi. Ne samo da mogu imati različite razloge za nošenje ogrlica, već mogu ju mogu nositi zato jer ju nose i vršnjaci, dok s druge pak streane, odrasli ju nose uglavnom zbog društvenih normi. Tinejdžeri se mogu poistovjetiti sa svojim idolima koji nose razne modne ogrlice u svojim nastupima ili javnim nastupima. Uz ogroman izbor ogrlica, teško će se odlučiti.

Nema komentara:

Objavi komentar