kolovoza 14, 2013

Šta kupaći kostim govori o dami koja ga nosi

Neke dame na plaži više vole da nose jednostavne jednodelne kostime, druge seksi bikinije. Vjerovali ili ne, izbor kupaćeg kostima može mnogo da vam kaže o dami koja ga nosi


 
Spas od velikih vrućina najlakše ćete pronaći na moru, planini ili nekoj od gradskih plaža. Okruženi tolikim polunagim ženskim tijelima, sigurno nećete moći da odolite a da ne priđete nekoj zgodnoj djevojci. Unaprijed možete procijeniti šta vas čeka samo na osnovu boje i modela njenog kupaćeg kostima.

Jednobojni
Potpuno bijeli bikini djeluje otmjeno, a dama u njemu djeluje hrabro, samopouzdano i pristupačno. Crne ili druge tamne boje odaju da je u pitanju klasična žena koja je neopterećena glupostima. Sve u svemu, jednobojni bikiniji govore o nekomplikovanoj ženi koja je pravi prijatelj.

Vrištećih boja
Neonski bikini pokazatelj je samouvjerenosti žene koja ga nosi. Zlatni bikini ukazuje na ljubav prema luksuzu dominantne dame, koja u vezama voli da ima glavnu riječ.

Štrafte
Prugice djeluju živahno i veselo i mame poglede svih posjetilaca plaže. Što je kupaći šareniji, to je djevojka otvoreniji tip. Dama koja se odluči za dvobojni prugasti model djeluje sportski, ali i elegantno.

Cvjetići
Cvjetni print ili orijentalni dizajn na bikiniju djeluje razigrano i slatko. Osoba u ovakvom kupaćem kostimu najvjerovatnije je mirna i povučena osoba koja ne voli da bude u centru pažnje. Žene u cvjetnim bikinijima žele da ostave utisak da su veoma simpatične i fine, što im po pravilu i uspijeva. Previše šareni kostimi otkrivaju romantičnu i ljupku dušu, koja dozvoljava da bude izmanipulisana i često baš i ne zna da se izbori za sebe.

Animal-print
Žene koje nose bikini sa leopardovom šarom djeluju divlje i pustolovno. Takav model bez sumnje odašilje signale koji pozivaju na flert. Samim tim što u toj mjeri privlači poglede na sebe, muškarci (ne samo vi) to gledaju kao pozivnicu za nabacivanje. Međutim, iza ove maske često se krije usamljena singl cura koja čezne za ljubavlju.

Gornji i donji dio raspareni
Veselo uklopljeni bikini govori o nekomplikovanoj, opuštenoj i praktičnoj ženi. Ona je samouvjerena i nema problema sa time što na sebe skreće pažnju. Na muškarce ovaj tip djeluje veoma privlačno.

Razigrani detalji
Mašnice ili perlice na gaćicama djeluju seksi, a otkrivaju individualnost i samopouzdanje djevojke koja ga nosi. Ukoliko je bikini previše načičkan kojekakvim detaljima, to govori o nezreloj curi koju je možda najpametnije, ipak, zaobići.

Sportski
Ovaj tip žene ne voli da sate provode ležeći na suncu. One su aktivne, vole da plivaju, rone ili da se igraju sa loptom u vodi. Nisu opterećene time kako izgledaju na plaži i naprosto ne podnose površnost konkurencije.

Nema komentara:

Objavi komentar