srpnja 27, 2012

Dekoracia interijera

Kako ukrasiti spavaću sobu? 

Kad je ukrašavanje spavaće sobe u pitanju ,ono vam najviše oduzme vremena i živaca,uvjek mislite da ono što imate u svojoj glavi nije dovoljno da bi soba izgledala perfektno. Možda će vas ova dva primjera spavaće sobe nadahnuti da i vaša spavaća soba zablista. 
Spavaća soba je najvažnije mjesto za opuštanje, mjesto gdje drijemamo,mjesto gdje se odmaramo poslije napornog i stresnog dana ,mjesto na kojem punimo svoje baterije za slijedeći dan. Prva stvar koju treba istaći je boja zidova u spavaćoj sobi,boja tepiha i boja kreveta.Iskoristite  pastelne boje kako bi  postigli taj opuštajući učinak.

Održavajte urednost vaše spavaće sobe čak i kad ne boravite u njoj,ućinite da vaša soba uvijek izgleda čisto i svježe, ali ne zaboravite da dodate malo boje,s promjenom godišnjeg doba jer ćete tad dobiti onaj pravi efekat i soba će vam zadržati onaj moderni stil.Promjene u spavaćoj sobi ne bi trebali uvoditi često jer htjeli mi to priznati ili ne naš mozak se ne prilagođava brzo stvarima koje su mu ne poznate.Stoga obratite posebnu pažnju kada birate boje za vašu spavaću sobu,jer naš mozak se prilagođava bojama koje ga okružuju.Ne biste trebali često mjenjati raspored u spavaćoj sobi jer velike promjene bi mogle unijeti nemir u vaše glave,a to nikako ne želimo postići. 

Nema komentara:

Objavi komentar