srpnja 31, 2013

3 pravila kod odabira kupaćeg kostima za male grudi

Kada je riječ o odabiru idealnog kupaćeg kostima kriteriji su vrlo različiti i ne vežu se usko za sezonske trendove. Osim na oblika tijela treba obratiti pažnju i na grudi, tačnije, na broj korpe, posebno kada je riječ o malom poprsju. Donosimo 3 glavna pravila kod odabira kupaćeg kostima za male grudi.


 
Nebrojeno puta smo objašnjavali kakvi krojevi i dezeni su
idealni za velike grudi no niti ženama malog poprsja nije lako odabrati savršen model.

Kako bi vam pomogli pitali smo modnu dizajnerku Martinu Felju koja je svoju cruise kolekciju kupaćih kostima pokazala na Fashion. hr-u na Braču.

1. BOJA
Kada je riječ o bojama male grudi podnose sve, a najbolje im pristaju moćne boje i upečatljivi uzorci. Najmanje im laska crna i siva boja.

Martina: S bojama nema ograničenja. Moja preporuka su kričave, neonske boje koje su ove gofine vrlo popularne. I uzorci su dobro došli. Šare i dezeni neka budu čim krupniji i upečatljiviji.

2. MODEL
Model grudnjaka koji pristaje malim grudima zavisi o željama njihove ponosne vlasnice. Želite li istaknuti dekolte poslužite se pomagalima poput silikonskih ili spužvastih jastučića te čvrstih, postavljenih korpa.

Martina: Push-up korpe i postavljeni bikini trouglići dobar su odabir, ali male grudi ne moraju nužno biti pojačane jer one ne vise niti ne bježe iz grudnjaka. Meni je lijepo vidjeti djevojku s malim grudima u običnom bikiniju bez jastučića. Izbjegavajte banana kroj grudnjaka ravnih površina jer on će vizualno smanjiti i spljoštiti grudi.

3. APLIKACIJE
Ovogodišnji trendovi kupaćih kostima su vrlo maštoviti, a među njima se nalazi puno onih koji su kao stvoreni za male grudi. Aplikacije pružaju 3D efekt te vizualno pojačavaju korpu i idu u korist decentnom poprsju.

Martina: Aplikacije poput resica, volana, zakovica, perlica i ušivenih cvjetića savršeno pristaju malim grudima jer ih vizualno povećavaju.

Nema komentara:

Objavi komentar