listopada 14, 2012

Odlični make – up noviteti

Svake godine poznate farmaceutske tvrtke lansiraju nove i neodoljive proizvode koji pomažu u očuvanju kože ali i u njenom ukrašavanju. Dior i L`Oreal Paris su dvije kompanije koje pružaju originalne…


Svake godine poznate farmaceutske tvrtke lansiraju nove i neodoljive proizvode koji pomažu u očuvanju kože ali i u njenom ukrašavanju.
Dior i L`Oreal Paris su dvije kompanije koje pružaju originalne i kvalitetne proizvode. Ljeto je već u punom jeku, a iz L`Oreal-a su nam stigli intenzivni lakovi za nokte, lagani ruževi i neodoljivi bronzeri u kojima ćemo uživati u toplim ljetnim danima.

Color Riche lakovi za nokte dolaze u 26 nijansi koji su podjeljeni u tri kolekcije. Ovi lakovi su stvoreni u laboratoriju u kojem spajaju razne efekte kako bi kreirali što ljepše i privlačnije nijanse. Ovi lakovi su napravljeni od baze laganog tekućeg gela, koji lagano klizi po površini nokta i pruža jednoličan izgled. Cijena je vrlo pristupačna tako da mnoge žene ne mogu odoljeti ovim lakovima, jer osim kvalitetom osvajaju i cijenom.Sun Radiance Trio je lagani bronzer za trostruko dobar izgled. Ovaj bronzer je dostupan i za plavuše i za brinete. Uz njega ćete lako naglasiti i oblikovati sve ljepote na vašem licu i dekolteu.Rouge Caresse su ruževi nove generacije koji su stvoreni mješavinom ulja koji pruža neodoljivi sjaj i piglenata koji osiguravaju savršeno prijanjanje na vaše usne. Ovi ruževi dolaze u dvanaest neodoljivih nijansi, tako da će svaka žena odabrati boju koja joj najviše odgovara.Dior Croisette je kozmetika koja će vas oduševiti na prvi pogled. Ova kolekcija je idealna za sve ljubiteljice nježnih nijansi. Hladne i tople boje isprepleću se čitavom kolekcijom, tako da će svaka žena moći odabrati svog favorita.Prekrasne palete boja dolaze nam u obliku sjenila za oči. Svako sjenilo dolazi u kombinaciji sa pet različitih boja. Moći ćete birati među velikom paletom boja kojoj ni jedna žena neće moći odoljeti. Swimming Pool, Aurora, Eye Gloss i mnoga druga odlična sjenila vrlo brzo su pronašla put do naših srca.
Dior se potrudio i ponudio neodoljive bronzere u kojima ćemo uživati ovo ljeto. Dior skin Nude Glow Sun Powder dolazi u šest različitih nijansi, tako da su svi tipovi i kože i svaka put zastupljena u ovim bronzerima. Naglasite ljepote svoga lica uz ove neodoljive bronzere.
Dior je za sve ljubiteljice ruževa ponudio odličnu paletu ruževa. Neka i vaše usne budu mekane i sjajne uz ove savršene ruževe. Ovdje ćete moći birati između laganih mat boja pa sve do ultra sjajnih i jarkih boja.Vaš savršeni izgled svakako morate nadopuniti odličnim lakovima za nokte koji će dati točku na i svakom vašem izgledu. Kolekcija Dior je bogatija za dvije nove nijase lakova za nokte koji će vas očarati.Nadam se da smo vam uveliko pomogli pri odabiru kozmetike, i da ćete uživati u njoj. L`Oreal i Dior najbolje od najboljeg.
Izvor:H&C Fashion

Nema komentara:

Objavi komentar