listopada 12, 2012

TRIKOVI KAKO DA ŠTIKLE NE BUDU BAUK ZA VAS


Mnoge žene ne mogu konforno da nose visoke potpetice. Osim što je važno da ih prethodno "razgazite" po kući, hodajte u njima najmanje dva sata i to najbolje u hulahopkama ili tankim čarapama. Obujte ih još jednom 20 minuta prije izlaska. Predstavljam još nekoliko trikova kako da štikle za vas više ne budu bauk.  

POSTEPEN "RAST" Visinu štikle povećavajte postepeno. Nosite one od pet, pa sedam, deset i više centimetara. Ako nemate baš sve modele na raspolaganju vježbajte uz pomoć - stolice. Opustite prste, podignite se na njih držeći pete u vazduhu. Ponovite nekoliko puta i ojačaćete stopala.

STABILAN STAV Okrenite stopala ka spolja - to će dati stabilnost vašim kukovima, a i skočni zglobovi će biti stabilniji.  

OPUSTITE SE Jačajte trbušne mišiće, donji dio leđa, kukove. Ako ste snažni u srednjem dijelu tijela, nestaće ukočenost u ekstremitetima. Dok hodate u štiklama opustite koljena.  

KLIZITE NJEŽNO Mnoge žene misle da je glamurozno hodanje u štiklama neki vid prenemaganja. Ako želite da hodate ženstveno, opustite se. Ideja je da ne izgledate napeto, već ležerno, sa puno samopouzdanja.  

VAŽNE SU I RUKE I ruke moraju da budu opuštene i da se nježno njišu uz tijelo. Odmaknite ruke u laktu kako bi vam donji dio ruku slobodno lelujao.  

NJEGUJTE SVOJA STOPALA Redovno masirajte stopala, makar nekoliko minuta dnevno. Vaše noge moraju da budu u top izdanju da biste izgledali očaravajuće u visokim štiklama.
Izovr:Vjesti.ba

Nema komentara:

Objavi komentar