listopada 19, 2012

Ukrasna mašna za kosu

Da li si ikada poželjela da napraviš mašnicu za kosu a nisi imala predstavu kako? Pomoću ovog jednostavnog upustva i sa malo vremena i truda možeš da napraviš prekrasne male mašnice da ukrasiš kosu. Mogu da se koriste za sve uzraste, tako da možeš da iznenadiš mlađu sestru, prijateljicu, mamu ili baku sa ovim divnim poklonom.
Free instruction mini hair bow hairbow clip 13 422 Ukrasna mašna za kosu 
1.korak
Napravi i iseci šablon od kartona kako je prikazano na slici. On će ti poslužiti da napraviš mašnicu. Šablon neka bude širine 2,50 cm a traka dužine 10 cm. Međutim ti možeš i sama da izabereš dužinu!
Free instruction mini hair bow hairbow clip 1 31 Ukrasna mašna za kosu 
2.korak
Postavi traku ispod šablona, a zatim prelomi unakrsno.
Free instruction mini hair bow hairbow clip 2 27 Ukrasna mašna za kosuFree instruction mini hair bow hairbow clip 3 841 Ukrasna mašna za kosu 
3.korak
Kada si ih ukrstila učvrsti ih sa obe strane sa šnalicama.
Free instruction mini hair bow hairbow clip 4 31 Ukrasna mašna za kosu 
4.korak
Zatim pomoću gumice ili običnog konca učvrsti sredinu tako da se skupi.
Free instruction mini hair bow hairbow clip 8 332 Ukrasna mašna za kosuFree instruction mini hair bow hairbow clip 9 619 Ukrasna mašna za kosu 
5.korak
Izvuci karton i to je to! Gotovo! Vrlo jednostavno. Sredinu možeš da ukrasiš perlicom ili da zaljepiš neki drugi detalj. Izbor je na tebi.
Free instruction mini hair bow hairbow clip 10 327 Ukrasna mašna za kosuFree instruction mini hair bow hairbow clip 14 498 Ukrasna mašna za kosuPa zar nisu preslatke?

Nema komentara:

Objavi komentar