Sastojci:
Za 4 osobe:
- ostatak kreme od „Tunel“ torte
- 1,5 dl slatkog vrhnja
- jedan dio ostatka izmrvljenog biskvita od „Tunel“ torte
- 4 nektarine
- 4 žlice likera od breskve
- 4 žlice soka od bresaka
Priprema:
Biskvit izmrviti. Nektarine oguliti, koštice odvojiti i na kockice
narezati. 1,5 dl slatkog vrhnja čvrsto izraditi i izmiješati sa ostatkom
kreme od „Tunel“ torte. Liker od bresaka i sok od bresaka izmiješati.
U 4 čaše staviti toliko biskvita da se dno prekrije i sa ½ mješavine soka i likera poprskati. Na to staviti kremu, zatim kockice nektarina, ponovno staviti komadiće biskvita, poprskati ostatkom mješavine soka i likera. Zatim preliti kremom i ukrasiti mrvicama biskvita.
Savjet: Ostatak izmrvljenog biskvita od „Tunel“ torte ostaviti da se osuši i zajedno s omekšanim maslacem izmiješati. Dodati po potrebi još izmrvljenog keksa. Dno kalupa od torte prekriti, malo utisnuti, ostaviti da se ohladi i prekriti kremom po Vašem izboru.
Nema komentara:
Objavi komentar