rujna 27, 2012

Frizure koje vas čine i do sedam godnina mlađom

1. ŠIŠKE
Ako do sada nikada niste mogli odlučiti za šiške, znajte da su one poput botoksa za bore na čelu jer ih skrivaju. Šiške daju volumen kosi, a savjetuju se tanke, duže šiške koje ističu ženstvenost.
 
2. SLOJEVITO ŠIŠANJE
Naprijed kosu ošišajte stepenasto tako da lagano uokviruje lice. Takav način šišanja daje izgled zdrave kose koja licu daje nježniji izgled. Ravniji rezovi djeluju oštro i mogu da učine da izgledate desetak godina starije. Nije nužno da se ošišate na kratko, već održavajte frizuru i formu.
 
3. KOVRDŽAVA KOSA
Ako imate kovrdžavu kosu, dužina do ramena djeluje mladalački. Takva bujna kosa, zahtjeva dodatnu njegu. 
 
4. VEZANA KOSA
Izgled možete pomladiti i ako vežete kosu u konjski rep ili punđu. Nemojte koristiti češalj, već prstima skupite kosu i ostavite koji pramen izvan repa ili punđe. Da biste izgledali mlađe, poželjno je da kosa bude malo neuredna, a ne čvrsto i strogo zategnuta.
 
5. SJAJ
Svaka diva i zvijezda ima njegovanu i sjajnu kosu, a to je simbol vitalnosti. Stoga uložite još malo dodatnog truda i nabavite proizvode za sjaj kose poput ulja. Ona se obično stavljaju na tek opranu kosu i sprječavaju da bude jako razbarušena i neuredna.
 
6. RAZDELJAK
Jedan od načina da se podmladite i usput sakrijete sjede je cik-cak razdjeljak. Nije ga teško napraviti, a dobro ćete se osjećati zbog promjene koja se dogodila. Ako i inače nosite kosu razdjeljenu na sredini, prebacite je na jednu stranu i začas ste dobili malo drukčiji stil, piše Tportal.

Nema komentara:

Objavi komentar