rujna 27, 2012

Napravite sami romantičnu pundžu

Par jednostavnih koraka do fantastične frizure.Na Valentinovoj reviji modeli su nosili romantične pundže pomoću kojih su utjelovile romantičnu damu koja budi nostalgiju za minulim dobima. Kosa spletena pomoću pletenica u pundžu pokazala se kao odlično rješenje među damama, ali i odlična frizura za naredne dane. Neobična i ženstvena frizura je tako ubrzo postala omiljena proljetna frizura.

Najbolje od svega jeste što je uz malo truda i sami možete napraviti u udobnosti svoga doma. Pomoć dragih prijateljica je naravno itekako prihvatljiva.
Na početku, rasčešljajte kosu i podijelite je na tri dijela. Započnite plesti francusku pletenicu od donjeg dijela glave.
Nakon što ste spleli kosu u pletenicu od jedne strane uha do druge, pomoću ukosnica učvrstite krajeve. Nakon toga spletite prvi sloj kose koji će činiti pletenicu s vanjske strane glave od jednog uha do drugoga. Nakon što ste je spleli, ostatak kose također učvrstite i spojite s prvom pletenicom. Preostali sloj kose također spletite u pletenicu i ponovite postupak. Sve nestašne krajeve sakrijte ispod pletenica kako bi frizura izgledala što urednije.Gotovo dok kažete pundža.

Nema komentara:

Objavi komentar