rujna 27, 2012

Najbolja njega za lijepe grudi!

Izbor grudnjaka
Pri tome morate biti posebno pažljive. Grudnjak spriječava mini traume, podupire i oblikuje grudi. Stručnjaci su uvjereni da je grudnjak za njegu grudi neizbježan i da ga je važno nositi. Najbolji izbor grudnjaka je taj koji ne pritišće grudi i ne ostavlja crvene crte na koži. Važno je da je napravljen od prirodnih materijala koji koži dopuštaju da diše. Naramenice moraju biti elastične i meke te dovoljno duge i široke. Žene koje se redovno bave sportsim aktivnostima moraju koristit grudnjak koji je namjenjen rekreaciji i koji štiti grudi od ozljeda.



Njega lijepih grudi
Prevruča voda šteti našem tijelu, štetna je i za grudi. Pri tuširanju ih je potrebno nježno masirati, jer su prsne žljezde vrlo osjetljive i ne vole grube dodire. Lijepu kožu dekoltea možete održavati s izmjenjivanjem hladne i tople vode . Taj postupak pospješuje cirkulaciju i nastajanje proteina, koji hrani prsne stanice te daje koži zdrav izgled, dekolteu ljepši oblik. Kupljni ili kod kuće napravljni piling pomaže pri odstranjivanju odumrlih kožnih stanica i čini grudi glatkima i mekima. Njega lijepih grudi uključuje i prehranu. Izbjeavajte dijete koje imaju brz efekat, pri kojima se kilogrami brzo gube, što se očituje u gornjem dijelu tijela – u dekolteu. Preporučljivije je da konzumirate zdravu hranu, onu koja sadrži puno vitamina i minerala.
Največi neprijatelji lijepim grudima su sunce i solarij, stoga ih pokušavajte izbjeći ukoliko želite da vam koža ostane mlada i lijepa. Stručnjaci su utvrdili da na izgled kože utječe i pušenje. Izbjegavajte sintetičke potkošulje i body-je jer u kombinaciji s znojem izazivaju pojavu bubuljica na dekolteu.

Kako do čvrstih grudi?
Pri tome je najvažnije držanje. Trebale bi ste se držati što uspravnije, jer će se time automatski dignuti i vaše grudi te će nastati obješeni izgled vaših grudi. Za postizanje čvrstih grudi važno je plivanje, zato jer učvršćuje mišiće na koje su naslonjene grudi. Ukoliko su ti mišići čvrsti čvrste su i grudi.

Nema komentara:

Objavi komentar