rujna 26, 2012

SHANY Deluxe Make-up set

Ovaj make-up set kojeg smo također pronašli online može vas razveseliti jer je uvijek uzbudljivo čekati da vam stigne neki paketić kojeg ste naručili s interneta. Vjerujte da ćete s ovim biti veoma zadovoljni. Sadrži sjenila u dvije razine s različitim nijansama. Boje su vrlo mekane, s hladnim i toplim tonovima a sjenilo se nanosi na vrlo ugodan način. Ove šminke pokrivaju širok spektar puti. U ovom setu nalazi se i olovke za usne. U setu je i neizbježna maskara koja će vašim očima dati besprijekoran izgled i sjaj, te olovka. Cijeli set napravljen je iznimno kvalitetno tako da će zadovoljiti kriterije i najzahtjevnijih korisnika! Priuštite sebi ovako nešto i uživajte.

Osnovni make-up proizvodi
U ženskim torbama jedan od najčešćih ženskih predmeta je kozmetička torbica. Unatoč velikoj ponudi proizvoda za ljepotu i uljepšavanje, nema nikakve potrebe da tu malu torbicu pretrpate svakakvim nepotrebnim stvarima. U kozmetičku torbicu ubacite samo ono najosnovnije, jer jedinstveni čudesni alati za uljepšavanje dovoljni su u najmanjim količinama. I same po sebi znate, pretrpate torbicu raznovrsnim stvarima, te torbica počinje pucati ili se ne želi zatvoriti. Upravo je to znak da očistite i te nepotrebne stvari izbacite iz nužne kozmetičke torbice. Mi vam nudimo šest osnovnih kozmetičkih proizvoda uz koje ćete apsolutno zablistati i osvježiti svoj izgled, i to u samo nekoliko minuta.

1.Podloga: 
 dobra podloga ključni je faktor za ljepotu lica. Ona dolazi u teksturama kao što su puder u prahu, tekući puder ili puder u kremi. Ovo je proizvod koji koristimo kao bazu za nastavak šminkanja. Sigurni morate biti da upotrebljavate proizvod koji odgovara vašoj koži.
2. Korektor:
 korektor u obliku tekuće teksture ili pak kremastog oblika, kao i izbor boja. Ovaj proizvod prekriva nedostatke poput srvenih mrlja i psristića. Ukoliko ga dobro nanesete na lice, vaš ten bit će ujednačen i spreman za nanošenje boja, Danas postoje korektori koji prikrivaju podočnjake te su jako popularni.
3. Sjenilo i olovka za oči:
 ova dva proizvoda imaju zadatak istaknuti vaše oči, dok se tekstura i izbor boja odvija po tome koji konačni efekt žele. Bez obzira želite li otvoriti ili posvjetliti oči koristite sjenilo dok ako želite tamije oči koristite olovku i tamno sijenilo. Za ova dva proizvoda svakako trebate pronaći mjesto u vašoj torbici.
4. Rumenilo: 
Rumenilu je zadatak da istakne vaše jagodice. Nalazimo ga u nijansama ružičaste, crvene ili narančaste boje. Malo rumenila na licu uvjek će vam u par sekundi pomoći da postignete svjež izgled.
5. Maskara: 
Uz pomoć maskare, koja se nanosi na gornje i donje trepavice finalno ističe vaše oči. Vaše trepavise maskara podebljava, produžuje i potamnjuje.
6. Ruž za usne: 
ovaj proizvod koristi se kao naglasak na vaše usne.

Nema komentara:

Objavi komentar