rujna 27, 2012

Zašto nije dobro glumiti ledenu kraljicu?

Glumljenje ledene kraljice ne može potrajati dugo. Ako želite da vaša veza uspije, odmah biste trebali prestati sa pretvaranjem. Glumljenje nedostižnosti nikome nije privlačno, a osim toga, veze se temelje na iskrenosti.

Skrivanjem pravog lica partnera ćete navesti da se zaljubi u osobu koja se i previše razlikuje od vas. Stoga prestanite igrati igrice i sabotirati samu sebe pretvarajući se da ste nešto što niste. Kako biste što prije ledenu kraljicu poslali u zaborav i partneru pokazali pravu sebe, trebali biste zapamtiti tri vežne stvari.

Iskrenost – Gluma i uljepšavanje istine na duže staze mogu vam samo odmoći. Nećete postići ništa ako mu govorite samo ono što mislite da želi ćuti. Osim toga, ne biste se trebali suzdržavati da kažete ono što zaista želite ili mislite samo kako ne biste ostavili loš utisak. Pretvaranje vam može samo domoći, pogotovo ako veza postane ozbiljna.


Razumijevanje – Ne biste trebali zanemarivati njegove osjećaje. I on može biti neisguran, pa ga zbog toga ne biste trebali zavlačiti i praviti probleme tamo gdje ih nema. Dobro razmislite da li ga želite odbiti ili mu dati priliku, jer ništa između te dvije opcije ne bi trebalo da postoji.


Samopouzdanje – Ako nedostatak samopouzdanja skrivate glumljenjem ledene kraljice, samo je pitanje vremena kada će vas on „pročitati“. Za razliku od djevojaka koje glume, one koje su pune samopouzdanja zrače pozitivnom energijom zbog čega su frajerima neodoljive.


zapamtite da se nijedan muškarac neće truditi ako vidi da njegov trud ne daje nikakve rezultate. Postoje muškarci koji vole izazove, ali ni oni se neće zauvijek truditi da vas osvoje. Stoga se umjesto glume i pretvaranja radije odlučite za iskrenost, jer biste u protivnom mogli ostati sami... dugo.

Izvor:Cafe.ba 

Nema komentara:

Objavi komentar